Gujarati (52.40€/ maand)

Gujarati

Gujarati studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Gujarati: details

Omschrijving: Wil je kennismaken met de taal van Mahatma Gandhi? Volg dan de cursus Gujarati Ongeveer 46 miljoen mensen spreken Gujarati. Je komt de taal tegen in Oeganda, Tanzania en Kenia, maar bijvoorbeeld ook in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. In de taalcursus Gujarati maak je kennis met de moedertaal van Mahatma Gandhi en van Mohammed Ali Jinnah, de stichter van Pakistan. Gujarati werd oorspronkelijk gesproken in Gujarat, nu een deelstaat van India die grenst aan Pakistan. Daarnaast is het van oudsher de gebruikelijke taal in andere deelstaten van India en gebieden in Pakistan. Woordenschat In de taalcursus Gujarati leer je de basisprincipes van de taal. De lessen leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten en door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat. Begroetingen In de taalcursus Gujarati leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversaties, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Reisplannen? Gujarati leren is meer dan een interessante uitdaging. Plan je een reis naar een van de landen waar Gujarati de voertaal is? Dan leg je na deze taalcursus snel en gemakkelijk contact met de plaatselijke bevolking.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.