Grafisch Vormgever (38.25€/ maand)

Grafisch Vormgever

Grafisch Vormgever studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Grafisch Vormgever: details

Omschrijving: Ben je van nature creatief in beeld en vorm? Word dan grafisch vormgever Een flitsende advertentie, een fraaie brochure, een spraakmakend billboard? Als grafisch vormgever maak je de meest uiteenlopende dingen. Ben je creatief en visueel ingesteld? Dan is de 3-in-1-cursus Grafisch Vormgever een goede basis om te starten in je droomvak. Een vormgever bedenkt een idee en werkt het uit. Je verpakt de boodschap van een bedrijf of organisatie in een verrassend en vooral effectief jasje. DTP-programma?s In de cursus Grafische Vormgeving ontwikkel je vaardigheden die je als digitaal vormgever nodig hebt. Je leert werken met de verschillende programma?s die een grafisch vormgever vaak gebruikt. Na afronding van de cursus kun je aan de slag met de meest gangbare en toonaangevende DTP-softwarepakketten. Reclamebureau De cursus Grafisch Vormgever is een prima keuze wanneer je als desktop publisher wil gaan werken. Maar ook als je niet rechtstreeks met vormgeving te maken hebt, bijvoorbeeld omdat je op een reclamebureau of in een uitgeverij werkt, is de cursus een waardevolle investering. Werk je in je vrije tijd graag zo creatief mogelijk op de computer, dan is de cursus Grafisch Vormgever een absolute aanrader. Het lesmateriaal zorgt gegarandeerd voor heel wat uren ontwerpplezier. Drie modules inéén cursus De cursus Grafisch Vormgever bestaat uit de volgende drie modules: Gimp/Photoshop; Inkscape/Illustrator; Scribus/Indesign. Met deze modules leg je een prima basis voor grafische vormgeving. Je kunt zelf foto?s bewerken, elementen tekenen en brochures of advertenties professioneel opmaken. Volg de opleiding Grafisch Vormgever en het echte ontwerpen en vormgeven kan direct beginnen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  459 EUR (maandelijks 38.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.