Gitaar (16.6€/ maand)

Gitaar

Gitaar studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Gitaar: details

Omschrijving: Volg de cursus gitaar en binnen acht weken speel je de eerste nummers Heb je altijd al gitaar willen spelen? Van zachte, zwoele Spaanse klanken tot spijkerharde rock: de gitaar is overal. Raak de snaren op de juiste manier aan en speel feilloos akkoorden. In deze cursus leer je snel en eenvoudig hoe je gitaar speelt. Misschien denk je:?Ik wil gitaar leren spelen, maar dat lukt mij nooit.? Alle begin is moeilijk natuurlijk, maar als je doorzet, lukt het je zeker wel! De cursus Gitaar werd ontwikkeld voor beginners, mensen die bij wijze van spreken nooit eerder een gitaar hebben vastgehad of die een beetje hebben getokkeld voor het plezier. Leer snel gitaar spelen Van noten spelen tot een gitaar stemmen, de juiste manier om een gitaar vast te houden en nog veel meer: tijdens de cursus Gitaar leer je snel (binnen acht weken) degelijk gitaar spelen. Met behulp van luisteroefeningen ontwikkel je een gevoel voor de gitaar en speel je na verloop van tijd moeiteloos mee met topmuzikanten. Zij spelen op andere instrumenten en jij speelt zelf mee. Gitaarhelden Carlos Santana, Eric Clapton, [vul aan met je eigen naam]. Alle grote gitaarhelden zijn ooit bij nul begonnen. De cursus Gitaar is een goede eerste stap. Zoals de meeste vaardigheden wordt gitaar spelen steeds plezanter als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zeker als je merkt dat je er steeds beter in wordt. Waarom wachten met gitaar leren spelen? Start vandaag nog! Jouw docent Mijn naam is Stef; ik benéén van de docenten van deze cursus. Al sinds mijn 6de ben ik gebeten door de muziek en gitaar. Ik heb zowel in een vrije atelier opleiding elektrische als in de stedelijke academie klassieke gitaarles gevolgd. Ook na mijn middelbare opleiding in de kunsthumaniora heb ik ervoor gekozen om met muziek bezig te blijven en ben ik gitaar gaan studeren aan de PXL-Music in Hasselt. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!

Categorie: Hobbycursussen|Muziek

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.