Gimp/Photoshop (36.5€/ maand)

Gimp/Photoshop

Gimp/Photoshop studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Gimp/Photoshop: details

Omschrijving: Volg de cursus Gimp/Photoshop en leer foto’s professioneel bewerken Je hebt net een foto gemaakt, de kwaliteit is net niet goed genoeg en je wilt de achtergrond bewerken. Herkenbaar? Met het gratis bewerkingsprogramma Gimp bewerk je het beeld (‘photoshoppen’) en maak je foto’s nog beter. Met een beeld- of fotobewerkingsprogramma kun je foto’s bewerken. De kwaliteit verbeteren, kleuren ophelderen, elementen toevoegen of verwijderen, beelden samenvoegen en gezichten retoucheren. Beeld bewerken, ook wel’photoshoppen’genoemd, heb je snel onder de knie. Opstap voor Photoshop Gimp is een gratis programma en is zeer interessant wanneer je met beeldbewerking wilt beginnen. Als je dat wenst, stap je daarna gemakkelijk over op het uitgebreidere, maar ook duurdere programma Adobe Photoshop. Wil je in plaats van Gimp leren werken met Adobe Photoshop CC? Bekijk hier de NHA cursus Photoshop. Met een beetje vaardigheid kun je zo een willekeurig gezicht op het lijf van een ander’photoshoppen’. Het is echt niet zo moeilijk, je hebt enkel wat handigheid nodig. Techniek en creativiteit in de cursus Gimp In de cursus Gimp krijg je alle technieken en mogelijkheden van het programma vlot onder de knie. Je leert afbeeldingen retoucheren, componeren en construeren. Je vergaart kennis over de opbouw en resolutie van bitmapafbeeldingen en je ontdekt hoe je de kwaliteit van beeldmateriaal kunt verhogen. Ook interessant: in de cursus Gimp is er volop aandacht voor creativiteit. Je beoordeelt foto’s op technische aspecten, kleur en compositie. Waarom vinden we de ene foto mooier dan de andere? Welk gevoel roept een foto op? Hoe maak je een goede’fotosoep'(grappige bewerking van een foto). Praktische opdrachten De cursus Gimp/Photoshop is zeer praktisch. Je sluit elk hoofdstuk af met een opdracht waarin je de behandelde techniek in de praktijk brengt en waarin je je creativiteit kwijt kunt. Foto’s nabewerken in een gratis programma Na de cursus Gimp heb je een goede basiskennis over de techniek van beeldbewerking. Je beschikt over voldoende vaardigheden om beroepsmatig beeld te bewerken. Ook als amateurfotograaf is de cursus Gimp/Photoshop een goede keuze. Met goede foto(na)bewerking haal je met deze cursus nog meer voldoening uit je hobby. Volg de cursus Gimp/Photoshop en haal meer uit beeld.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  219 EUR (maandelijks 36.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.