Gezond leven

gezond leven

Gezond leven komt meer en meer op de voorgrond. Er wordt bewuster gegeten, gekookt en gekocht. Steeds meer boeken, TV-programma’s en BV’s promoten gezonde voeding. Maar wat is nu net het beste voor jou? Waar ben jij in deze drukke maatschappij naar op zoek? Wij geven jou hierbij een overzicht van cursussen gezondheid. Omdat je maar één gezondheid hebt, moeten we er dan ook goed zorg voor dragen. Kortom, lees snel verder en geniet, relax, ontspan!

Ga naar Proxis.com voor een overzicht gezondheidsboeken

gezond leven

Gezond leven: overzicht

  • Ga voor minder suiker en toch een betere gezondheid. Voel je goed na de tips van Miss Natural Lifestyle. Zij helpt mensen suikervrij te gaan leven. Ontdek zelf bovendien zelf de voordelen in de online cursus Natuurlijk! Suikervij!
  • Ontdek wat de goede en slechte suikers zijn in de cursus Optimaal gezond met suikers.
  • In onze hectische maatschappij is het heel belangrijk om de rust en het evenwicht terug te vinden. Heel wat mensen vinden dit in het doen van Yoga. Yoga verenigt lichaam, geest en ziel. Het is meer dan een focus op je ademhaling. Ontdek zelf de positieve effecten van Yoga in de online cursus Yoga voor beginners.
  • Om te overleven in onze hectische en stressvolle maatschappij is ontspanning essentieel. Mindfulness is wetenschappelijk onderbouwd en helpt om beter om te gaan met stress situaties. Je zal dan ook bewust aandacht geven aan het hier en nu. De resultaten zijn dan ook opmerkelijk. Heel wat vaardigheden wordt sterk verbeterd. Dan denken we bijvoorbeeld aan omgaan met stress, stijgend zelfvertrouwen, minder piekeren,… Wil je aan de slag met mindfulness, dan is de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven zeker iets voor jou!
  • Wil je graag van die extra kilo’s vanaf. Het is niet altijd eenvoudig om er alleen aan te beginnen. In de cursus Afvallen & voeding geraak je eenvoudig die extra kilo’s kwijt.
  • Heb je slaapproblemen en wegen ze zwaar door op jouw leven? Om slaapproblemen op te lossen moet je de oorzaak aanpakken. Het boek Perfect slapen in 7 stappen helpt jou met het oplossen van jouw slaapprobleem.