Gewichtsconsulent (26.6€/ maand)

Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Gewichtsconsulent: details

Omschrijving: Mensen gezonder laten leven? Word gewichtsconsulent Mensen laten afslanken en zo fit en gezond mogelijk maken? Met de cursus Gewichtsconsulent kun je na 12 maanden aan de slag als zelfstandige. Als gewichtsconsulent(e) weet je perfect hoe je overgewicht blijvend kwijtraakt en hoe je iemand stimuleert om gezond te eten en voldoende te bewegen. Voedingsleer In de cursus Gewichtsconsulent leer je alles over voedingsleer. Je krijgt tips over hoe je klanten kennis en inzicht aanreikt over voeding. Het doel is om een gezond gewicht te bereiken en te leren hoe men het ideale gewicht behoudt. Tijdens de cursus leer je alles over de energiebehoefte van het menselijk lichaam, de voedingswaarde van levensmiddelen en de adviezen van het voedingscentrum. Communicatie In de cursus leer je op gestructureerde wijze een intakegesprek voeren met een klant. Goede gespreksvaardigheden bieden de klant vertrouwen in de adviezen die je geeft als gewichtsconsulent. Beweegprogramma?s Je stelt een passend behandelplan op voor de klant. Hiermee kun je hem of haar op weg helpen naar een gezonder voedings- en leefpatroon. Het doel is – uiteraard – het bereiken van een optimaal lichaamsgewicht. Zelfstandige gewichtsconsulent Ook leer je hoe je een eigen praktijk start. Je leert een ondernemingsplan opstellen en alles over de financiële administratie, marketing, belastingen, verzekeringen en het inrichten van de praktijkruimte. Help mensen op gewicht te komen en te blijven. Volg de opleiding Gewichtsconsulent en je weet wat daarvoor nodig is. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Inclusief acht videolessen over coaching Deze opleiding bevat ook acht uitgebreide videolessen. In de digitale leeromgeving kunnen deze worden gevolgd. Na elke les kun je aan de slag met gerichte oefeningen. De onderwerpen van deze lessen zijn: wat is coaching; luisteren zonder oordelen; LSD; doelen stellen en motiveren; omgaan met weerstand; feedback geven en ontvangen; gespreksopbouw; evalueren en afsluiten.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  319 EUR (maandelijks 26.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.