“Gewichtsconsulent” ( 218.9EUR)

"Gewichtsconsulent"

“Gewichtsconsulent” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Gewichtsconsulent”: details

Omschrijving: “Overgewicht is een groeiend probleem. Van de Vlaamse jongeren heeft 16% overgewicht, bij volwassenen is dit maar liefst 48%. Dit aantal neemt almaar toe. Volgens de WHO valt te verwachten dat tegen 2030 89% van de Belgische vrouwen te zwaar zal zijn. Maar tegelijkertijd is er echter meer dan ooit aandacht voor gezonde voeding. Wie heeft er bijvoorbeeld nog nooit gehoord van Pascale Naessens? De kookboeken van dit voormalige fotomodel staan boordevol dieettips en vonden hun weg tot vele Vlaamse huishoudens. Is gezond leven ook jouw passie? Word dan voedingsdeskundige! Tijdens de thuisstudie gewichtsconsulent help je mensen bij het aanleren van gezondere leef- en voedingsgewoonten. Je biedt begeleiding bij het afslanken, en helpt hen om een gezond gewicht te behouden.  ” “” “”

Prijs: 218.9 EUR

Categorie: “Coaching ,Beauty & Lifestyle ,Gezondheid & Welzijn”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.