Geschiedenis (99.7€/ maand)

Geschiedenis

Geschiedenis studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Geschiedenis: details

Omschrijving: Geschiedenis studeren? Volg de cursus Geschiedenis! Ga terug in de tijd met de cursus Geschiedenis. Deze cursus met zijn brede spectrum over het vak Geschiedenis biedt jou een schat aan kennis. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk zeer interessant. In deze cursus nemen we jou mee op een boeiende reis doorheen de tijd. Schrijf je nu in voor de cursus Geschiedenis en verdiep je in spannende historische gebeurtenissen. In de cursus Geschiedenis gaan we meer dan 250 jaar terug in de tijd en staan we stil bij mijlpalen uit de nationale en internationale geschiedenis. Met de cursus geschiedenis kijk je verder en zie je vanuit de geschiedenis verbanden die anderen niet zien. Cursus Geschiedenis: ga terug in de tijd Waardoor diende verdraagzaamheid jegens andersgelovigen het Romeinse imperialisme? Wat vertellen de munten die bouwvakkers in 2014 vonden bij werkzaamheden aan het Domplein in Utrecht over de Middeleeuwen? Volg de cursus Geschiedenis en je kunt feilloos grote gebeurtenissen plaatsen in de historie. In de cursus leer je argumenteren vanuit de inzichten van verleden en heden. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  299 EUR (maandelijks 99.7 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.