Genealogie (Familiekunde) (69.75€/ maand)

Genealogie (Familiekunde)

Genealogie (Familiekunde) studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Genealogie (Familiekunde): details

Omschrijving: Ontdek je familiestamboom met de cursus Genealogie Ontrafel de geheimen van je familiegeschiedenis met de cursus Genealogie. Ontdek bijvoorbeeld wie je voorouders zijn. En wat betekent jouw achternaam eigenlijk? Heb je meer familieleden dan die je nu kent? Schrijf je nu in en ontdek het zelf! Genealogie, ook wel stamboomonderzoek genoemd, brengt je familiegeschiedenis dichterbij en helpt het in kaart te brengen. Ontdek hoe rijk je familiegeschiedenis is. Hoe verder je terug in de tijd gaat, hoe meer je ontdekt. Ben je van adellijke komaf? Of is er een link met een beroemdheid? Kom erachter met de cursus Genealogie! Cursus Genealogie: ontdek de onderzoeksmethoden De cursus begint met uitleg over het begrip genealogie. Je leert verschillende onderzoeksmethoden kennen en maakt je veelgebruikte symbolen en vaktaal eigen. Maak kennis met genealogische verenigingen, ontdek welke mensen en instanties je helpen bij een genealogisch onderzoek en leer gegevens op je computer bewaren en organiseren. Stamboom maken: duik de geschiedenis in Ga aan de slag en duik de geschiedenis in met de cursus Genealogie. Volg de verhalen en zoek naar grafstenen van overleden familieleden, vind geboorteaktes en foto’s. Je leert hoe je efficiënt zoekt in onder meer gemeentelijke archieven. Haal informatie uit registers van de burgerlijke stand en ontdek nog niet eerder geraadpleegde informatie. Ook leer je je digitale slagkracht te vergroten en ontdek je in de cursus Genealogie hoe je online bronnen raadpleegt. Zo bereik je stap voor stap het einddoel: een volledig overzicht van je familiegeschiedenis, gedetailleerd en zo compleet mogelijk. Je eigen stamboom maken: aan het einde van de cursus weet jij precies hoe je dit doet. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Hobbycursussen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  279 EUR (maandelijks 69.75 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.