Genealogie (Familiekunde) (69.75€/ maand)

Genealogie (Familiekunde)

Genealogie (Familiekunde) studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Genealogie (Familiekunde): details

Omschrijving: Ontdek je familiestamboom met de cursus Genealogie Wie zijn je voorouders? Wat betekent je achternaam? Heb je meer familieleden dan die je nu kent? Ontrafel de geheimen van je familiegeschiedenis. Genealogie, ook wel stamboomonderzoek genoemd, brengt je familiegeschiedenis dichterbij en helpt het in kaart te brengen. Volg de cursus Genealogie. Merk hoe rijk je familiegeschiedenis is. Hoe verder je terug in de tijd gaat, hoe meer je ontdekt. Ben je van adellijke komaf? Is er een link met een beroemdheid? Onderzoeksmethoden De cursus begint met uitleg over het begrip genealogie. Je leert onderzoeksmethoden kennen en maakt je veelgebruikte symbolen en vaktaal eigen. Maak kennis met genealogische verenigingen, ontdek welke mensen en instanties je helpen bij een genealogisch onderzoek en leer gegevens op je computer bewaren en organiseren. Grafstenen Ga aan de slag en duik de geschiedenis in. Volg de verhalen en zoek naar grafstenen van overleden familieleden, vind geboorteaktes en foto’s. Je leert hoe je efficiënt zoekt in onder meer gemeentelijke archieven. Haal informatie uit registers van de burgerlijke stand en ontdek nog niet eerder geraadpleegde informatie. Vergroot ook je digitale slagkracht en leer in de cursus Genealogie hoe je online bronnen raadpleegt. Bereik stap voor stap het einddoel: het volledige overzicht van je familiegeschiedenis, gedetailleerd en zo compleet mogelijk.

Categorie: Hobbycursussen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  279 EUR (maandelijks 69.75 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.