Gelukkig zijn

gelukkig zijn

Gelukkig zijn is iets waar iedereen naar streeft. Er is al heel wat onderzoek naar gedaan. Boordevol artikels zijn er al over geschreven. Er zijn dan ook heel wat voordelen verbonden aan jouw geluksgevoel. Het is alsof je de hele wereld aankan. En zeg nu zelf, je leeft maar één keer dus waarom zou je dan ook het geluk niet maken? Afhankelijk van wat jou gelukkig maakt of gelukkig kan maken, hebben wij voor jou een aantal gelukscursussen verzameld. Stel jezelf open en ervaar het geluk!

Ga naar Proxis.com voor een volledig overzicht boeken ‘gelukkig zijn’

Gelukkig zijn: overzicht cursussen

  • Een gebrek aan zelfvertrouwen heeft een invloed op hoe jij in het leven staat. Je twijfelt sterk aan jezelf. Je twijfelt aan je kunnen. Uiteraard heeft dit ook een invloed op jouw gelukservaring. Maar jij kan hier iets aan doen.  Vergroot je zelfvertrouwen met de e-cursus Blijvend zelfvertrouwen en ervaar meer geluk in je leven!
  • Hoe zou het zijn zonder piekeren, zonder al de negatieve gedachten. Hoe zou het zijn zonder stress? Je zal je gegarandeerd veel beter voelen. Maar het is niet eenvoudig om vandaag de stress weg te denken uit ons dagelijkse leven. Toch is het mogelijk. Met de cursus Nooit meer zorgen of stress zal je positiever in het leven staan.
  • Sommige relaties kosten boordevol energie. Iedereen is verschillend en vaak hoort daar ook een andere aanpak bij. Toch is het vaak  een kunst om met iedereen overweg te kunnen. De online training Betere relaties met iedereen ontwikkel je meer inzicht en begrip in relaties. Je communicatie en omgang met anderen zal er zeker en vast op vooruit gaan!
  • Gelukkig zijn en gelukkig blijven is een online training waarbij je zelf je geluk gaat bepalen. Zijn we echt wel gelukkig? Met de praktische tips in deze training zal je gaan leven in het nu en oprecht gelukkiger zijn!