“Geestelijk verzorger” ( 818.9EUR)

"Geestelijk verzorger"

“Geestelijk verzorger” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Geestelijk verzorger”: details

Omschrijving: “Hoe ervaren mensen zingeving in hun leven en hoe geven zij betekenis aan ingrijpende gebeurtenissen? Dat zijn in een notendop de levensvragen waarvoor een geestelijk verzorger anderen een luisterend oor, een troostend woord of een goed gesprek biedt. Die oprechte aandacht voor de medemens kan vele verschillende vormen aannemen. Zoals het voeren van een individueel gesprek met iemand die worstelt met het verlies van een dierbare. Of het samen bespreken van diepe verborgen verlangens waarover diegene het met niemand anders durft te hebben. Of het bieden van individuele danwel groepsbegeleiding aan professionals in het bedrijfsleven bij zinvragen rondom inspiratie, motivatie, missie en ethiek. Hoe dan ook, bij al deze vormen van geestelijke verzorging zijn vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid altijd verzekerd. Daarnaast organiseren veel geestelijk verzorgers bijeenkomsten waarbij wordt stilgestaan bij belangrijke levensmomenten, zoals herdenkingen, afscheidsbijeenkomst een gebedsdienst of vieringen rondom een geboorte, huwelijk of andere feestelijke gelegenheden.” “” “”

Prijs: 818.9 EUR

Categorie: “Levensbeschouwing”

Studieduur: 18 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.