Gaelic (Schots) (52.40€/ maand)

Gaelic (Schots)

Gaelic (Schots) studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Gaelic (Schots): details

Omschrijving: Leer de taal van Schotland: volg de taalcursus Gaelic Ga je naar Schotland voor de Highland Games? Of om het monster van Loch Ness te zoeken? Dan is het goed om Gaelic te spreken, een taal die ook in Ierland nog volop wordt gebruikt. Gaelic behoort samen met het Welsh (in Wales) en het Bretons (in Bretagne) tot de familie van de Keltische talen. Het werd vanuit Ierland overgebracht naar Schotland en wordt nog steeds in beide landen gesproken. In de taalcursus Gaelic leer je snel en gemakkelijk het?Scots Gaelic?, de variant die in Schotland wordt gesproken. De cursus is ontwikkeld onder toezicht van de Gaelic League of Scotland. Gaelic leren spreken De taalcursus Gaelic begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal en legt de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Door veel te oefenen, leer je vlug bij en bouw je al snel een uitgebreide woordenschat op. In de cursus Gaelic komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat maakt een bezoek aan mooie steden als Edinburgh en Glasgow meer dan de moeite waard. Woordenschat In de taalcursus Gaelic leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversaties, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar het land van whisky en doedelzakken? Met een cursus Schots haal je het maximum uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar Schotland in het verschiet hebt, komt de cursus goed van pas. Start vandaag nog met Gaelic leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.