Foto's bewerken op je computer (4.99 EUR)

Foto's bewerken op je computer

Foto's bewerken op je computer behoort tot de categorie Hobbyboeken van Masaccio. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken leren ons om onze hobby verder uit te bouwen. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Foto's bewerken op je computer: meer details

Beschrijving: Het boek”Foto's bewerken op je computer” is geschreven voor iedereen die geen of nog maar weinig ervaring heeft met het bewerken foto's op de computer. In het boek wordt eerst nader ingegaan op de digitale camera en de technische achtergrond van de digitale fotografie. De algemene principes van digitale beeldbewerking komen daarna aan bod en in de laatste drie hoofdstukken wordt uitgebreid ingegaan op Adobe Lightroom Classic, Adobe Photoshop CC en Luminar 2018. Het boek is rijkelijk voorzien van illustraties, foto's en tabellen. Het telt 367 pagina's. Het is een e-pub 3 bestand met Fixed Layout en om die reden niet op alle oudere E-readers te lezen. Download daarom eerst een proefversie. In de proefversie vind je de inhoudsopgave en het eerste hoofdstuk. Het boek is ook als PDF bestand verkrijgbaar op Boekenbestellen.nl .

Uitgeverij: Masaccio

Categorie: eBooks

Thema: Hobbyboeken

Leveringskosten: 1.99

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 4.99 EUR (in plaats van 4.99 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.