Fotografie (19.70€/ maand)

Fotografie

Fotografie studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Fotografie: details

Omschrijving: Leer de kneepjes van fotograferen. Volg de cursus Fotografie Mooie foto’s nog mooier maken? Alles leren over diafragma, sluitertijd en afdruktechniek? Beheers de camera volledig en leer fotograferen. Met de cursus Fotografie word je een meester in het vak. Kies zelf je onderwerpen. Huiselijke taferelen, sportevenementen, de natuur of iets anders? Jij bepaalt wat je fotografeert op welke plek en welk moment. Fotograferen begint natuurlijk bij een grondige kennis van apparatuur en materiaal. Daar begint ook de cursus: leer alles over camera’s, objectieven, statieven en meer. Inhoud van de cursus De cursus Fotografie van NHA bestaat uit 30 lessen en leert je alles wat met fotografie te maken heeft, zoals: camera?s, accessoires en flitsers; voordelen en eigenschappen van digitale fotografie; diafragma, sluitertijd, belichting en brandpunt; reprografie, fotoreportages en presentaties; zwart-witfotografie; opnametechnieken; afdrukken van foto?s. Thuis en onderweg fotograferen De hobbycursussen van NHA volg je ontspannen van waar je maar wil, helemaal op je eigen tempo. Deze cursus kun je ook?meenemen?. Onderweg kom je tal van bezienswaardigheden tegen die je wilt vastleggen. Door veel te fotograferen leer je ook anders kijken naar alles om je heen.

Categorie: Hobbycursussen|Fotografie en film

Prijs:  197.00 EUR (maandelijks 19.70 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.