Fotografie: dierentuinfotografie in Diergaarde Blijdorp (9.95 EUR)

Fotografie: dierentuinfotografie in Diergaarde Blijdorp

Fotografie: dierentuinfotografie in Diergaarde Blijdorp behoort tot de categorie Hobbyboeken van Rob Doolaard I.Z.P.. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken leren ons om onze hobby verder uit te bouwen. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Fotografie: dierentuinfotografie in Diergaarde Blijdorp: meer details

Beschrijving: Fotografie: fotograferen in Diergaarde Blijdorp is een eBook Dierentuinfotografie, waarin zowel beginners als gevorderden allerlei fototips en trucs vinden over hoe en waar men de mooiste foto's kan maken in dierentuinen. In deze gids worden aan de hand van veel voorbeelden (foto's met camera gegevens!) uit de praktijk, oplossingen gegeven om van grote, kleine, snelle of juist langzame dieren topfoto's te maken. Gaas, glas, afstand of kunstlichtvormen zijn in principe geen onoverkomelijke hindernissen om aan mooi fotowerk te komen. Laat deze gids een leidraad zijn om in Diergaarde Blijdorp (of andere dierentuinen!) uw hobby op een nog hoger peil te brengen. Ook geschikt voor compactcamera's. Onderwerpen die ook aan bod komen. – Dierentuinfotografie, wat heb je er voor nodig – fotograferen door glas of gaas – Automaat of toch op de M? – Scherpstellen tot in de puntjes – Histogram een erg handig hulpmiddel – Vogels in de lucht – Macrofotografie: Hoe dichtbij kun je… – En opeens licht er sneeuw, wat nu! – Tips en trucs door Dierentuinfotograaf en Natuurfotograaf Rob Doolaard, ook fotograaf van Diergaarde Blijdorp.

Uitgeverij: Rob Doolaard I.Z.P.

Categorie: eBooks

Thema: Hobbyboeken

Leveringskosten: 1.99

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 9.95 EUR (in plaats van 9.95 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.