Fotografie (21.9€/ maand)

Fotografie

Fotografie studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Fotografie: details

Omschrijving: Leer de kneepjes van fotograferen met de cursus Fotografie Mooie foto’s nog mooier maken? Alles leren over diafragma, sluitertijd en afdruktechniek? Beheers de camera volledig en leer fotograferen. Met de cursus Fotografie word je een meester in het vak. Het mooie aan de fotografie cursus van NHA is dat je je eigen onderwerpen mag kiezen. Huiselijke taferelen, sportevenementen, de natuur of iets anders? Jij bepaalt wat je fotografeert, op welke plek en welk moment. Van landschappen tot portretten Het fotograferen van mensen vereist andere instellingen dan het vastleggen van landschappen. In de cursus Fotografie zul jij de kennis opdoen die je nodig hebt om schitterende foto?s te maken. Wist je bijvoorbeeld dat je voor een portret in de felle zon met een flitser moet werken? En wist je dat je in het donker beter met een statief kunt fotograferen omdat de sluitertijd dan te lang is? Dit en méér leer je allemaal in de cursus. Inhoud van de cursus Fotografie In de cursus Fotografie leer je in 30 lessen alles wat met fotografie te maken heeft. Fotograferen begint natuurlijk bij een grondige kennis van apparatuur en materiaal. Daar start je dan ook mee: leer alles over camera’s, objectieven, statieven en meer. Daarna ga je al snel door met de verschillende vormen van fotografie, zoals modelfotografie, vakantiefotografie, landschapsfotografie en meer. Ook sport- en kinderfotografie komen aan bod. Uiteraard maak je ook praktijkgericht kennis met de verschillende onderdelen en instellingen van de camera. Uiteindelijk leer je zo, op een leuke en praktische manier, kennis met fotograferen. Thuis en onderweg fotograferen De hobbycursussen van NHA volg je ontspannen van waar je maar wil, helemaal op je eigen tempo. Deze cursus Fotografie kun je ook?meenemen?. Onderweg kom je tal van bezienswaardigheden tegen die je wilt vastleggen. Door veel te fotograferen leer je ook anders kijken naar alles om je heen.

Categorie: Hobbycursussen|Fotografie en film

Prijs:  219 EUR (maandelijks 21.9 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.