Fitness Trainer (43.2€/ maand)

Fitness Trainer

Fitness Trainer studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Fitness Trainer: details

Omschrijving: Een boeiende sportcarrière? Volg de cursus Fitness Trainer Hou je van sport en lijkt het je interessant om jezelf en anderen lichamelijk fitter te maken? Met de cursus Fitness Trainer zet je een eerste stap naar een job als fitnessinstructeur. Op deze manier leer je wat het vak inhoudt en bepaal je zelf of je er verder mee wilt. Wat je ook doet, de kennis blijft voor altijd bij je. Fitness is een populaire sport om lichaam en geest te trainen. Hou je van sport en bewegen en wil je je liefde voor gezond leven overbrengen op anderen? Fitnesstrainer is je misschien op het sportieve lijf geschreven. Er is maar een manier om daarachter te komen: volg de cursus. Trainingsmethodes Als fitnesstrainer heb je een veelzijdig beroep met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Met de juiste kennis van het lichaam, trainingsmethodes en voeding help je mensen aan een gezondere leefstijl. Je helpt blessures voorkomen en je stimuleert en motiveert klanten om hun sportieve doelen te bereiken. Blessurepreventie In de cursus Fitness Trainer maak je kennis met de vele facetten van het vak. Je leert stap voor stap hoe je een doeltreffende training geeft en hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Je maakt kennis met de verschillende trainingsapparaten en je vergroot je kennis van het menselijk lichaam. Je ontwikkelt een goed oog voor verkeerde houdingen en foute trainingsvormen. Na de cursus Fitness Trainer beschik je over voldoende kennis en vaardigheden om bijvoorbeeld in een sportschool aan de slag te gaan.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  259 EUR (maandelijks 43.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.