Fit en Gezond Leven (24.35€/ maand)

Fit en Gezond Leven

Fit en Gezond Leven studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Fit en Gezond Leven: details

Omschrijving: Leef in een gezonde balans en volg de cursus Fit en Gezond Leven Wil jij je ook vol energie voelen? Verbeter dan je lichamelijke en geestelijke conditie. De cursus Fit en Gezond Leven reikt je de mogelijkheden aan. In 36 lessen leer je wat je nodig hebt voor een fitter en gezonder leven. Lichaamsbeweging en goede voeding Je conditie verbeteren en op peil houden: dat klinkt misschien ingewikkeld en roept natuurlijk de nodige vragen op: Heb je fitnesstoestellen nodig? Vereist een topconditie dagelijks hardlopen en zwemmen? Moet je meer eten als je meer energie verbrandt? Verbeter je conditie op verantwoorde wijze met minimale middelen. Volg de cursus Fit en Gezond Leven en je leert je conditie verbeteren met lichaamsbeweging. De cursus besteedt ook aandacht aan het belang van goed en gezond eten. Wat is goede voeding eigenlijk? Wat is gezond? Hoeveel calorieën heb je nodig? Hoe werkt een energietabel? Hoe bereken je je eigen BMI? Hou vorderingen bij met een gedetailleerd schema en volg de gerichte adviezen die je in de cursus terugvindt. Natuurlijke geneeswijzen Hoe verhoudt een gezonde geest zich tot een gezond lichaam? Maak kennis met geneeswijzen die je helpen om fit en gezond te leven. Van yoga tot kruidenbaden en homeopathie: fit worden kan ook met eenvoudige middelen.

Categorie: Hobbycursussen|Voeding en gezondheid

Prijs:  219 EUR (maandelijks 24.35 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.