Filosofie Levensbeschouwing (25.45€/ maand)

Filosofie Levensbeschouwing

Filosofie Levensbeschouwing studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Filosofie Levensbeschouwing: details

Omschrijving: Verruim je wereld met de cursus Filosofie&Levensbeschouwing Wat is de betekenis van het leven? Wat is de waarde van leven? Wat is leven? Als je zeker weet dat er voor deze vragen meer danéén antwoord bestaat, volg dan de cursus Filosofie&Levensbeschouwing. De cursus begint met een introductie in oude godsdiensten, aanbidding van natuurverschijnselen, geesten oféén of meerdere goden. Daarna bestudeer je de filosofische tradities uit India, Iran en China. Je leert hoe Oosterse filosofieën mensen helpen: het juiste doen en de zin van het leven begrijpen. Van Socrates tot Wittgenstein De geschiedenis van de Westerse filosofie begint bij klassieke Griekse filosofen als Socrates, Plato en Aristoteles. Vervolgens beland je bij denkers als Descartes, Schopenhauer, Marx, Kant, Nietzsche, Sartre en Wittgenstein. Streven naar kennis Leer wat de filosofie zegt over onder meer de volgende thema’s: het streven naar kennis; het verband tussen denken en werkelijkheid; sociale normen en waarden; omgang met en gedrag van mensen. Tijdens de laatste les vorm je met de opgedane kennis je eigen filosofische standpunten. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Hobbycursussen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  229 EUR (maandelijks 25.45 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.