“Evenementenmarketing” ( 368.9EUR)

"Evenementenmarketing"

“Evenementenmarketing” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Evenementenmarketing”: details

Omschrijving: “Het wordt voor bedrijven en instellingen steeds belangrijker om een persoonlijke, langdurige relatie op te bouwen met klanten, leveranciers, werknemers en overheid. Hiervoor worden jaarlijks miljoenen uitgegeven aan productpresentaties, webinars, handelsbeurzen, golftoernooien en diverse andere zakelijke evenementen. Het organiseren van leuke, originele zakelijke evenementen is een zeer effectieve manier om jouw bedrijfs- of marketingdoelstellingen te behalen. In deze cursus leer je hoe je evenementenmarketing optimaal kunt inzetten in jouw marketingstrategie.  ” “” “” “Deze cursus leidt op voor een diploma en bestaat uit een aantal onderdelen: Basiskennis Je integreert de evenementenmarketing binnen de basisprincipes van de marketing. Welke plaats neemt evenementenmarketing in binnen de marketingmix? En hoe kun je evenementenmarketing binnen de marketingstrategie van een organisatie toepassen?   Technieken en instrumenten Je bestudeert verschillende technieken en marketinginstrumenten die je binnen eventmarketing kunt inzetten.   Belevingswerelden Je verdiept je in de verschillende deelgebieden en belevingswerelden van evenementenmarketing marketing, zoals cultuurmarketing, sportmarketing, sponsoring, trendwatching en guerrilla marketing.   Evenementenorganisatie Zelf een evenement organiseren? Je leert wat daar allemaal bij komt kijken, zoals het maken van een budgetplanning, een evenementenconcept, programma en kwaliteitscheck. Daarnaast leer je meer over het inschakelen van evenementenbureaus, cateraars en andere betrokken partijen.   Speciale thema?s Aan bod komen speciale thema?s als beurs- en seminarmarketing, promoties, events met prominenten en politieke evenementen. ”

Prijs: 368.9 EUR

Categorie: “Evenementen ,Marketing & Verkoop”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.