Evenementen Organisator (66.5€/ maand)

Evenementen Organisator

Evenementen Organisator studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Evenementen Organisator: details

Omschrijving: Evenementen organiseren? Word zelfstandig evenementenorganisator Een feestje geven? Altijd plezant. Een evenement organiseren? Nóg toffer! Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement vlot en succesvol te laten verlopen. Van feesten tot bedrijfsuitstappen en concerten: ontdek met de cursus de wereld van evenementenorganisator. Volg alle onderdelen van de cursus en binnen een jaar heb je een eigen evenementenbureau. Heb je vaak originele ideeën voor een evenement? En vind je het plezierig om feestjes te organiseren en mensen te mobiliseren? Er is veel vraag naar professionals die evenementen organiseren. Zowel in de privésfeer zoals bij bruiloften, verjaardags- en kinderfeestjes als bij commerciële evenementen zoals bedrijfsfeesten, jubilea en zakelijke openingen. Dankzij de lage kosten zijn de slaagkansen groot. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, een computer, de juiste contactpersonen en alles wat je leert in de cursus Evenementenorganisator. Evenementen organiseren In de cursus Evenementenorganisator leer je alles over de organisatie van evenementen en feesten. Van klantprofielen tot het berekenen van prijzen, het selecteren van locaties, catering en decoratie: je bent echt een spil binnen de organisatie. Zelfstandig ondernemer Uiteraard zie je hoe je een goed inkomen genereert als evenementenorganisator. Zo leer je van alles over ondernemerszaken, zoals investeren, administreren, marktonderzoek en promotie. Iedereen weet dat je succes bereikt met goede marketing en advertising. Dat geldt zeker voor de evenementenbranche. Je leert in de cursus hoe je je eigen evenementenbureau onderscheidt van de concurrentie. Na de cursus ben je anderen echt een grote stap voor. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Horeca en evenementen

Prijs:  399 EUR (maandelijks 66.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.