“Europees Computerrijbewijs (ECDL)” ( 108.9EUR)

"Europees Computerrijbewijs (ECDL)"

“Europees Computerrijbewijs (ECDL)” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Europees Computerrijbewijs (ECDL)”: details

Omschrijving: “” “” “Deze cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Computer Essentials Je maakt kennis met de opbouw van je computer: hardware, software en gegevensopslag, geheugen en informatienetwerken. Zo weet je precies wat jouw computer aankan.   Online Essentials Naast de computer zelf speelt ook het internet een grote rol. Je leert hoe je veilig en effectief gebruik maakt van de mogelijkheden van internet en e-mail.   Tekstverwerking Je maakt kennis met het opstellen van teksten, het opmaken, afronden en opslaan van documenten in het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma: Word.   Spreadsheets Je bestudeert de werking en het gebruik van spreadsheets in Excel. Zo leer je alle basisbegrippen kennen en kun je complexe berekeningen uitvoeren en grafieken maken in een spreadsheet.   Presentaties Door middel van het programma PowerPoint leer je hoe je mooie en professionele presentaties kunt maken, hoe je gebruik maakt van verschillende lay-outs en hoe je gebruik kunt maken van verschillende effecten in presentaties.   Digi-veiligheid Waar op een computer wordt gewerkt, is ook de veiligheid van belang. Je leert hoe je op een veilige manier gebruik maakt van je computer en hoe je veilig kunt surfen op het internet.   Online samenwerken Als je met meerdere mensen aan een project werkt, kun je online de samenwerking opzoeken. Je maakt kennis met allerlei handige toepassingen zoals agenda?s, social media, online vergaderen, leeromgevingen en mobiele technologie. ”

Prijs: 108.9 EUR

Categorie: “Computer & Internet”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.