Engels voor beginners + gevorderden (16.60€/ maand)

Engels voor beginners + gevorderden

Engels voor beginners + gevorderden studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Engels voor beginners + gevorderden: details

Omschrijving: Wil jij de belangrijkste wereldtaal vlot spreken? Volg dan de cursus Engels Een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten op een verre bestemming? Dat gebeurt meestal in het Engels. Met de cursus Engels krijg je de wereldtaal vlot onder de knie. Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal bij internationale contacten. Engels is dan ook met voorsprong de belangrijkste taal ter wereld. Televisieprogramma?s Spreek je geen Engels? Met de cursus Engels pik je de taal snel op. Engels leren is gemakkelijker dan je denkt. We gebruiken in onze taal behoorlijk wat Engelse leenwoorden en met de vele Engelstalige televisieprogramma?s bouw je onbewust al een uitgebreide woordenschat op. Spreken en luisteren Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM maak je snel grote vorderingen. Het accent ligt daarbij op het spreken en begrijpen van de taal, eerder dan op de grammatica. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprek voeren. Over het weer bijvoorbeeld, want dat is voor veel Engelsen een favoriet gespreksonderwerp. Kennis opfrissen Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Engels? Of spreek je de taal wel, maar wil je je kennis terug opfrissen? Met de cursus Engels wordt de BBC al snel je favoriete zender.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  249.00 EUR (maandelijks 16.60 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.