“Engels voor beginners A1” ( 138.9EUR)

"Engels voor beginners A1"

“Engels voor beginners A1” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Engels voor beginners A1”: details

Omschrijving: “Hello, how are you? Dat hoor je steeds vaker. Niet enkel in het buitenland, maar ook in eigen land wordt de Engelse taal steeds meer gebruikt. Een cursus Engels is daarom voor iedereen mooi meegenomen. Bij Laudius wordt de opleiding Engels verzorgd door professionals die de taal perfect beheersen. Met een taalcursus Engels niveau A1 leer je op eigen tempo de basis van de Engelse taal, zodat je vlot en met zelfvertrouwen de eerste zinnen kunt gebruiken. Engels leren spreken vraagt een behoorlijke inspanning, maar het is ook leuk en verrassend. Wie zich toelegt op een thuisstudie Engels merkt plots dat de taal echt overal voorkomt. Niet enkel op de radio en in films, maar ook als reclame in de winkel, of als inspirerende tekst op een kaartje.  ” “” “”

Prijs: 138.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.