“Energetisch therapeut” ( 619EUR)

"Energetisch therapeut"

“Energetisch therapeut” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Energetisch therapeut”: details

Omschrijving: “Als energetisch therapeut werk je met kosmische energie. Anders gezegd: de subtiele energie die ons omringt en dus van nature aanwezig is. In deze thuisstudie Energetisch therapeut leer je wat energiestromen met een mens kunnen doen, zowel positief als negatief. Belemmeringen in de energiestroom in een lichaam kunnen allerlei klachten veroorzaken. Een pijnlijke nek of schouder of een orgaan dat minder goed gaat functioneren. Dit zorgt ervoor dat er ergens anders in het lichaam een energietekort ontstaat, waardoor er klachten als bijvoorbeeld koude handen en voeten of moeheid ontstaan. Jij kunt als energetisch therapeut invloed uitoefenen op die energie en zo de balans herstellen. Door middel van handoplegging activeer jij het zelfherstellende vermogen van het lichaam waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. In deze opleiding Energetisch therapeut leer je hoe je op een veilige en verantwoorde manier de energetische therapievormen Reiki, magnetiseren, aura- en chakrahealing, klankschaaltherapie en bachbloesemtherapie kunt toepassen. Ook krijg je een duidelijk beeld van welke klachten je wel en zeker niet kunt behandelen. Ten slotte besteden we aandacht aan het zakelijke aspect: je leert hoe je een succesvolle eigen praktijk kunt opzetten.  ” “” “”

Prijs: 619 EUR

Categorie: “Levensbeschouwing ,Coaching ,Eigen zaak ,Gezondheid & Welzijn”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.