“Elektronica voor beginners” ( 218.9EUR)

"Elektronica voor beginners"

“Elektronica voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Elektronica voor beginners”: details

Omschrijving: “Elektronica is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Niet alleen thuis kunnen we elektronica gebruiken, ook onderweg gebruiken we steeds meer elektronische apparaten. Bijvoorbeeld mobiele telefoons of tablets, maar ook in de auto of caravan, de scooter of het lampje van de fiets zit elektronica. We gebruiken al deze elektrische apparaten dagelijks zonder problemen. Totdat er iets stuk gaat. Een reparatie kan een dure aangelegenheid zijn. Zeker als het probleem gemakkelijk te verhelpen is. Met de cursus Elektronica voor Beginners leer je op een veilige manier reguliere storingen en defecten aan elektronica verhelpen. Zo kun je je eigen elektronica veilig en snel repareren.  ” “” “” “De cursus Elektronica voor Beginners leert je stap voor stap te werken met elektronica. Zo kun je straks op een veilige en gemakkelijke manier defecten aan je eigen elektronica verhelpen. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Elektrotechniek ? theorie Je begint met de basiskennis van de elektrotechniek. Je leert meer over stroom, spanning, weerstand, wisselstroom en de Wet van Ohm.   Elektrotechniek ? praktijk Na het leren van de theorie ga je in de praktijk aan de slag. Je oefent met batterijen, schakelaars, zekeringen, aardlekschakelaars, meetapparatuur en motoren.   Elektriciteit en veiligheid Je leert hoe je veilig met elektriciteit kunt werken. Je verdiept je in het effect van elektriciteit op het menselijk lichaam, veilige spanning, aarding en veiligheid.   Basiskennis wiskunde Om goed met elektronica te kunnen werken is een basis in de wiskunde essentieel. Je leert een aantal basisberekeningen uitvoeren, zoals optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen, maar ook machtsverheffen, worteltrekken, en het berekenen van omtrek en oppervlakte komen aan bod.   Elektronica ? theorie Je verdiept je in de theorie van de elektronica. Je leert meer over halfgeleiders, diodes, transistors, radiobuizen, en verdiept je in de verschillen tussen analoog en digitaal.   Elektronica ? praktijk Je gaat in de praktijk aan de slag met elektronica. Je oefent onder andere met de werking van voedingen, koelingen en speakers.   Elektronica ? onderdelen Je maakt kennis met verschillende elektronische onderdelen, zoals weerstanden, condensatoren, transformatoren, relais, draden en kabels.   Schakelingen lezen en begrijpen Je leert hoe je schakelschema?s moet lezen en begrijpen, en oefent met het tekenen van je eigen schakelschema?s. Je leert meer over voorversterking, eindversterking en lineaire voeding.   Zelf schakelingen maken Tenslotte ga je aan de slag met het zelf maken van schakelingen. Je verdiept je in de werking van een printplaat, oefent met solderen en stelt je eigen schakeling in bedrijf. ”

Prijs: 218.9 EUR

Categorie: “Techniek”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.