Eigen Sieraden Webshop Starten (44.4€/ maand)

Eigen Sieraden Webshop Starten

Eigen Sieraden Webshop Starten studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Eigen Sieraden Webshop Starten: details

Omschrijving: Start een eigen sieradenwebshop in negen maanden Houd je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met je hobby? Volg dan de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. Over negen maanden ben je klaar om een eigen sieradenwebshop te starten. Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens kom je te weten hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je jouw investering in deze cursus binnen de kortste keren terug. Sieraden Maken Tijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert verschillende technieken en doet materiaalkennis op om unieke sieraden te maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in jouw webshop. Eigen Webwinkel Starten Een webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek de ideale balans tussen uurtarief, prijszetting en marges. Tijdens de cursus breng je de geleerde technieken direct in de praktijk en ga je aan de slag met verschillende materialen. Je ontvangt een uitgebreid materialenpakket. Eigen sieradenwebshop runnen Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieradenwebshop start en succesvol runt. Deze cursus is een goede stap richting ondernemerschap in een vakgebied waar je werk en plezier combineert. Heb je altijd al op commerciële basis met sieraden willen werken? Dan is dit jouw kans: start je eigen sieradenwebshop. Na de cursus weet je hoe je sieraden ontwerpt, maakt en succesvol verkoopt via je eigen webshop. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  399 EUR (maandelijks 44.4 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.