Eigen Nagelstudio Starten (41.6€/ maand)

Eigen Nagelstudio Starten

Eigen Nagelstudio Starten studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Eigen Nagelstudio Starten: details

Omschrijving: Expert worden in nagelstyling? In 18 maanden heb je een eigen nagelstudio Hou je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na 18 maanden ben je eigenaar van een nagelstudio. Je verzorgt de handen en nagels van je klanten. Mensen gaan blij en met een goed gevoel weer naar huis met mooi gelakte nagels die optimaal verzorgd zijn. Klanten komen graag weer bij je terug. De kunst van nagelstyling Met de cursus Eigen Nagelstudio Starten breng je de geleerde theorie meteen in de praktijk. De module is voorzien van heldere instructiefilms. Op deze manier leer je tegen een hoog tempo en heb je de verzorging en nagelstyling snel in de vingers. Bij de opleiding krijg je meerdere pakketten met professioneel materiaal, die aansluiten op de lessen. Nagellaktechnieken en nailart Van (French) manicure tot nagellaktechnieken, designnagels en nagelverlenging: in de cursus leer je alles wat er te leren valt over nagels. Je brengt verschillende technieken meteen in de praktijk en past de theorie rechtstreeks toe op kennissen of vrienden. Eigen nagelstudio runnen Tijdens de cursus Eigen Nagelstudio Starten leer je natuurlijk ook hoe je een nagelstudio start en succesvol runt. Na de opleiding Eigen Nagelstudio Starten beheers je het ondernemerschap en weet je wat er nodig is voor een succesvolle nagelstudio. Een studio die je zelf runt. Zet nu de eerste goede stap in de richting van een eigen studio voor nagelstyling. Kies voor de cursus Eigen Nagelstudio starten en anderhalf jaar later open je de deuren van je eigen nagelstudio. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  749 EUR (maandelijks 41.6 EUR)

Studieduur: 18 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.