Eigen Massagesalon Starten (28.25€/ maand)

Eigen Massagesalon Starten

Eigen Massagesalon Starten studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Eigen Massagesalon Starten: details

Omschrijving: Meester in het masseren? Binnen een jaar heb je een eigen massagesalon! Massages bevorderen het welzijn van mensen, een goede massage is goud waard. Wil je het leven van andere mensen verrijken met je massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon? Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. Binnen een jaar kun je de trotse eigenaar van een massagesalon zijn. Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat ze ontspannen weer naar huis gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid? Kunst van het masseren Met de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke foto?s. De module is ook voorzien van acht instructiefilms. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel in de vingers. Massagetechnieken Wereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Tijdens de cursus breng je de massagetechnieken meteen in de praktijk en pas je de theorie vlot toe op vrienden, familie, partner en/of kinderen. Je vraagt daarbij om feedback. Eerlijke feedback is leerzaam. Je eigen massagesalon runnen Tijdens de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je hoe je een massagesalon start en succesvol runt. Na de cursus beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes. Zet nu de eerste stap in de richting van een eigen massagesalon. Rond de cursus af en de klanten staan over een jaar in de rij om gemasseerd te worden in jouw massagesalon.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  339.00 EUR (maandelijks 28.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.