Eigen Kledingzaak Starten (33.3€/ maand)

Eigen Kledingzaak Starten

Eigen Kledingzaak Starten studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Eigen Kledingzaak Starten: details

Omschrijving: Modebewust ondernemen? Binnen een jaar start je een eigen kledingzaak Je houdt van mooie kleding en hebt gevoel voor mode? De cursus Eigen Kledingzaak Starten is de perfecte start voor ondernemers met expertise op het gebied van kleding. Binnen een jaar ben je klaar om een eigen kledingzaak te beginnen. Zo snel kan het gaan. Tijdens de cursus Eigen Kledingzaak Starten leer je hoe je een kledingzaak opstart en succesvol runt. Je adviseert klanten als de beste en zorgt ervoor dat ze je winkel verlaten met passende kleding en een goed gevoel. Modeadviseur Adviseren op modegebied, het is een vak apart. Smaken verschillen en mensen hebben voorkeuren waar je rekening mee moet houden. Je ziet de juiste technieken om kleding te verkopen en komt te weten hoe je de eigenschappen van kleding aanprijst in het voordeel van de klant. Van pasvormen en maten tot verschillende stoffen, kleuren en specifieke kenmerken van vrouwen-, mannen- en kinderkleding. Alle onderwerpen betreffende het starten van een kledingzaak komen uitgebreid aan bod. Eigen kledingzaak starten Ook op ondernemersvlak leer je de kneepjes van het vak. Van de voorbereiding tot de meest geschikte ondernemingsvorm en het personeelsbeleid. Met de cursus Eigen Kledingzaak Starten krijg je een praktische handleiding om een succesvol ondernemer te worden in de kledingbranche. Je vergaart informatie over hoe je klanten werft en hen van het beste kledingadvies voorziet. Kledingzaak runnen Na de cursus Eigen Kledingzaak Starten beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes en ben je in staat om zelfstandig een kledingzaak te runnen. Twee modules Ervaar het beste van twee werelden: de opleiding Eigen Kledingzaak Starten bestaat uit de cursus Modeadviseur en de cursus Bedrijfsbeheer. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  399 EUR (maandelijks 33.3 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.