Eigen Hondentrimsalon Starten (33.25€/ maand)

Eigen Hondentrimsalon Starten

Eigen Hondentrimsalon Starten studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Eigen Hondentrimsalon Starten: details

Omschrijving: Hondenliefhebbers opgelet: binnen een jaar start jij een hondentrimsalon Hou je van honden en wil je, excuseer de woordspeling, je eigen baas zijn? Dan is de opleiding Eigen Hondentrimsalon Starten de eerste stap. In twaalf maanden tijd kun jij aan de slag met een trimsalon voor honden(baas). En wie weet ontvang je dan al de baasjes van honden. Tijdens de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten leer je honden goed verzorgen, inclusief de gezondheid checken van de trouwe viervoeters. Je beheerst uiteenlopende modelleertechnieken voor honden. En je hebt de kennis en vaardigheden om dieren een verzorgende behandeling te geven in het trimsalon. Verzorging van honden Van de anatomie tot verschillende rassen, bijzondere kenmerken, hygiënisch werken en de?taal van honden?: in de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten komen alle aspecten aan bod rondom de verzorging van honden. Zoals de titel van de opleiding al doet vermoeden, pas je verschillende trimtechnieken toe. Ook maak je hondenvachten klitvrij, zodat huidirritaties en bewegingsproblemen geen kans krijgen. Werken als hondentrimmer De dagelijkse werkzaamheden van een hondentrimmer bestaan uit nagels knippen, oren en ogen schoonmaken, tanden controleren en nog veel meer. Succesvol hondentrimsalon Succesvol ondernemer worden? Met de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten krijg je een praktische handleiding. Je leert hoe je klanten vindt en een goede relatie met hen opbouwt. Je weet hoe je een bedrijf goed opzet, administratie bijhoudt en hoe belastingen en verzekeringen werken in de praktijk. De cursus Eigen Hondentrimsalon Starten is ideaal voor liefhebbers van honden die ook hun eigen baas willen zijn. Zo ervaar je het beste van twee werelden.

Categorie: Eigen zaak starten|Dierenverzorging

Prijs:  399.00 EUR (maandelijks 33.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om een opleiding te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.