Duurzaam ondernemen (56.50€/ maand)

Duurzaam ondernemen (56.50€/ maand)

Duurzaam ondernemen studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Duurzaam ondernemen: details

Omschrijving: Leer in zes maanden alles over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en volg de cursus Duurzaam Ondernemen Prachtig, dat milieuvriendelijk werken. Maar er moet natuurlijk ook brood op de plank komen. Kan omzet genereren ook in combinatie met duurzaam ondernemen? Zeker. Duurzaam ondernemen verenigt het beste van twee werelden. Je hebt er vast weleens over gehoord: MVO, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. People, planet, profit. Blue economy. Tegenwoordig beheersen steeds meer bedrijven de kunst van het duurzaam ondernemen en werken zij future-proof. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Wat versta je precies onder een?duurzame onderneming?? Bestaat het wel echt? En MVO klinkt natuurlijk ook wel lekker hip. Hoe voorkom je dat het slechts een marketingkreet wordt? Klimaatneutraal werken en tegelijkertijd omzet genereren is goed mogelijk. Productie draaien en sociale belangen behartigen: het kan! Hoe je dit doet, kun je leren in de cursus Duurzaam Ondernemen. MVO implementeren Van milieu je business maken? Bouw je bedrijfsmodel bijvoorbeeld rond een milieubesparend product als zonne-energie en je verdient zelfsáán het milieu. Maar als je meer met en voor het milieu wilt doen, moet je dan een innovatief businessmodel ontwerpen? Of kun je MVO ook in een bestaande organisatie verwerken? Meten = weten In de cursus Duurzaam Ondernemen ontdek je: wat MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) precies is, wat je met MVO kunt, hoe je dat doet. En hoe meet je of iets duurzaam is? Of op zijn minst verantwoord? Daar is de wereldwijde richtlijn ISO 26000 MVO voor. Oefenen met ISO In de cursus ga je aan de slag met ISO 26000 MVO en de MVO-prestatieladder. Aan het einde van de cursus weet je: hoe je geld kunt verdienen met oog voor mensen en klimaat; welke MVO-activiteiten je kunt ondernemen; hoe je MVO implementeert. Duurzaam ondernemen Word ook onderdeel van de circulaire economie. Draag bij aan een betere wereld voor onszelf en onze kinderen. Ondertussen boekt het bedrijf gewoon mooie financiële resultaten. Zet nu de eerste stap en volg de cursus Duurzaam Ondernemen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  339.00 EUR (maandelijks 56.50 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.