“Duits voor beginners” ( 138.9EUR)

"Duits voor beginners"

“Duits voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Duits voor beginners”: details

Omschrijving: “Ga je regelmatig op vakantie in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland? Of doe je zaken met Duitstalige landen? Maak het je dan gemakkelijk door de Duitse taal te leren. Met de cursus Duits voor beginners leer je de basis van de Duitse taal, en haal jij straks meer uit je  zakenreis of vakantie!  ” “” “”

Prijs: 138.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 12 months

Voor meer informatie over online cursussen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.