Dreamweaver (20.90€/ maand)

Dreamweaver

Dreamweaver studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Dreamweaver: details

Omschrijving: Professioneel webdesigner worden? Volg de cursus Dreamweaver Zelf een website maken? Droom je van een eigen webdesignbureau of wil je carrière maken bij een reclamebureau? De uitgebreide, Nederlandstalige cursus Dreamweaver leidt je snel op tot professioneel webdesigner. Geef je creativiteit alle vrijheid met Dreamweaver. Dreamweaver is een toonaangevend ontwerppakket op het gebied van professioneel webdesign. De thuiscursus Dreamweaver onthult alle geheimen van het maken van websites. Nadat je het programma onder de knie hebt, maak je prachtige websites, met leuke en soms zelfs spectaculaire functionaliteiten. Dynamische websites ontwerpen Aan de hand van duidelijke, full colour schermvoorbeelden maak je kennis met de vele mogelijkheden van Dreamweaver. Je leert niet alleen werken met de basiselementen van het pakket, zoals tekst, afbeeldingen en tabellen, maar ook hoe je dynamische pagina’s bouwt. Met behulp van Dreamweaver en Photoshop maak je een mooie, professionele website met duidelijke navigatie en grafische elementen. Veelzijdige cursus Van de basiselementen tot het werken met afbeeldingen, tabellen en formulieren: in de webdesigncursus Dreamweaver komen alle belangrijke onderdelen van webdesign aan bod. Toekomstmogelijkheden Na afloop van de praktijkgerichte en populaire cursus Dreamweaver mag je jezelf een professioneel webdesigner noemen. Je hebt dan een goed toekomstperspectief in de boeiende webdesignbranche. Volg de cursus Dreamweaver en zet de eerste stap richting webdesigner.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  209.00 EUR (maandelijks 20.90 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.