Digitaal Filmen Videobewerking (44.85€/ maand)

Digitaal Filmen Videobewerking

Digitaal Filmen Videobewerking studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Digitaal Filmen Videobewerking: details

Omschrijving: Maak je eigen speelfilm met de cursus Digitaal Filmen&Videobewerking Ken je dat gevoel? Je bent op vakantie, viert een verjaardagsfeest of hebt een idee voor een spannend verhaal. Graag vereeuwig je zo?n feest of verhaal in een film. Maar… hoe doe je dat? Een film maken is meer dan alleen beeld opnemen en vervolgens monteren. Je moet weten wat de elementen zijn voor een goede basis. Digitaal filmen en bewerken Zo leer je in de cursus meer over de geschiedenis van de film en ontdek je welke apparatuur nodig is om digitaal te filmen en video te bewerken. Ook opnametechniek, belichting en camerastandpunten zijn belangrijk zodat je een beeldverhaal op meerdere manieren kunt maken. Nadenken over shots Een goede voorbereiding is ook hier het halve werk. Vooraf bepaal je welke shots nodig zijn en hoe je verhaal begint en eindigt. Je denkt ook na over de volgorde waarin je welke beelden wilt weergeven. Heb je al het beeldmateriaal op de juiste manier verzameld? Dan is het tijd voor de nabewerking. Je leert monteren met videobewerkingssoftware. Daarbij knip en plak je een film en voeg je geluids- en beeldeffecten toe. In de cursus leer je ook wat de functie van achtergrondmuziek is. Zet muziek?onder? de beelden en je creëert al snel een sfeer. Persoonlijke begeleiding De cursus Digitaal Filmen&Videobewerking bestaat uit 24 lessen. Je persoonlijke docent perfectioneert je opnametechniek, de planning en je film. Test je kennis na elk hoofdstuk: stuur je oefeningen naar onze docent. Hij begeleidt je op een persoonlijke manier en deelt zijn enthousiasme en vakkennis met jou. Volg nu de cursus Digitaal Filmen&Videobewerking. Al snel maak je de mooiste (vakantie)films en de spannendste beeldverhalen.

Categorie: Hobbycursussen|Fotografie en film

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.