Dierenverzorging (29.85€/ maand)

Dierenverzorging

Dierenverzorging studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Dierenverzorging: details

Omschrijving: Dierenliefhebber? Vergroot je kennis met de cursus Dierenverzorging Ben je een dierenliefhebber en heb jeéén of meerdere huisdieren? Of werk je beroepsmatig met dieren? De cursus Dierenverzorging geeft je inzicht in het omgaan met dieren. Huisdieren spelen in het leven van veel mensen een belangrijke rol: een hond, kat, knaagdier of zelfs goudvis maakt deel uit van het gezin, maar vaak ontbreekt de kennis. Weet je bijvoorbeeld waarom een kat spint? Mag een hond mee-eten met het gezin? Is een ronde kom wel goed voor je goudvis? Kortom, hoe zorg je voor een tevreden en gezond huisdier? Van hond tot cavia In de cursus Dierenverzorging komen alle populaire huisdieren uitgebreid aan bod: honden, katten, paarden, konijnen, cavia’s, vogels, schildpadden, schapen, kippen, vissen, enzovoort. Dit maakt de cursus extra afwisselend en het zorgt ervoor dat je uitgroeit tot een ware dierenkenner. De cursus is uitermate leerzaam voor huisdierbezitters, maar ook een aanrader wanneer je overweegt een huisdier te kopen. Een goede voorbereiding is immers noodzakelijk. Heb je op je werk regelmatig te maken met dieren? Dan levert de cursus je een schat aan praktische informatie. Lichaamstaal Je leert over het gedrag van dieren en hun leefomgeving. Je leert de lichaamstaal verstaan, zodat je dieren beter gaat begrijpen. Je staat stil bij huisvestingsvragen: waar moet je op letten en hoe hou je hokken, manden en kooien proper? Ziektes herkennen In de cursus is er volop aandacht voor de verzorging van het gezonde dier: de verzorging van de huid, vacht en veren, het gebit en de nagels. Maar je ontdekt ook hoe je herkent of een dier ziek is en hoe je een ziek dier optimaal verzorgt. Kom je beroepshalve met dieren in aanraking, dan is het onderwerp wet- en regelgeving ook belangrijk. Wil je bijvoorbeeld bij een kinderboerderij, een asiel, de dierenbescherming of dierenwinkel werken? Dan komt de kennis van de cursus Dierenverzorging je zeker van pas. Meer plezier De cursus Dierverzorging is zeer compleet. Na de cursus kun je nog beter voor je huisdier zorgen en daar beleef je op korte en lange termijn veel plezier aan. Volg de cursus Dierenverzorging.

Categorie: Beroepsopleidingen|Dierenverzorging

Prijs:  179.00 EUR (maandelijks 29.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.