“Dierenverzorging” ( 108.9EUR)

"Dierenverzorging"

“Dierenverzorging” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Dierenverzorging”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus dierenverzorging bestaat uit een aantal onderdelen, waarin je alles over verschillende dieren en hun verzorging leert. Verschillende soorten huisdieren Je maakt kennis met alle verschillende soorten die je als huisdier kunt houden. Natuurlijk hebben we het over honden en katten, maar ook over vogels, reptielen en vissen.   De kinderboerderij Wat grotere dieren vind je op de kinderboerderij. Bijvoorbeeld geiten, schapen, kippen en varkens.   Veehouderijen In veehouderijen worden grotere aantallen dieren bij elkaar gehouden, die daardoor ook een aparte verzorging vragen. Hierbij kun je denken aan koeien, geiten of schapen.   Wildbeheer Ook dieren die in het wild leven worden min of meer verzorgd. Dat is de taak van wildbeheerders, bijvoorbeeld van Staatsbosbeheer.   Insecten Ook insecten kun je als dier houden. Je leert over verschillende soorten insecten zoals bijen, vlinders, of spinnen, en hoe je ze kunt verzorgen.   Vissen Vissen kun je kweken voor bijvoorbeeld de verkoop, of je kunt ze als hobby houden. Over beide onderwerpen leer je hoe je de vissen het beste kunt verzorgen.   Paarden Het houden van paarden vraagt veel tijd en aandacht voor de verzorging. Je leert welke zorg een paard nodig heeft.   Gedrag en training Elk dier heeft zijn eigen gedragingen en persoonlijkheid. Je leert gedrag bij dieren herkennen en sturen.   Vakantie Hoe zit het met de dierenverzorging als je met vakantie gaat?   Medische verzorging Dieren hebben af en toe wat medische aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat ze gewond zijn geraakt, of omdat ze ziek zijn. Je maakt kennis met het werk van de dierenarts en de taak van de dierenambulance.   Dierenorganisaties Verschillende organisaties houden zich bezig met dierenwelzijn, dierenverzorging of het stoppen van dierenleed. Bijvoorbeeld de dierenbescherming.   Fokkerijen, rassen en keuringen Voor het houden van dieren zijn allerlei organisaties in het leven geroepen. Ze houden zich bezig met het fokken van dieren of specifieke rassen, en er worden keuringen georganiseerd voor dieren. Je leert hoe deze organisaties werken. ”

Prijs: 108.9 EUR

Categorie: “Dieren & Planten”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.