Dierenartsassistent (25.00€/ maand)

Dierenartsassistent

Dierenartsassistent studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Dierenartsassistent: details

Omschrijving: Werk je graag met dieren? Volg de opleiding Dierenartsassistent Hou je van dieren? Ongetwijfeld, anders was je niet op deze pagina uitgekomen. Dan weet je waarschijnlijk ook dat dierenartsassistent een interessant beroep is. De opleiding Dierenartsassistent bereidt jou goed voor op dit gevarieerde vak. Een kater die gesteriliseerd moet worden, een puppy die inentingen nodig heeft of een konijn met gebitsproblemen. Elke dag is anders in een dierenartspraktijk. Als dierenartsassistent ben je de rechterhand van de dierenarts. Je ondersteunt de arts bij alle dagelijkse werkzaamheden: van het maken van afspraken tot assisteren in de operatiekamer. Bloed afnemen In de opleiding Dierenartsassistent maak je kennis met de vele facetten van dit beroep. Je leert hoe dierenlichamen werken, maar ook hoe je ziektes kunt herkennen. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je een dier moet vasthouden en hoe je bijvoorbeeld bloed afneemt of urineonderzoek doet. Voeding en verzorging Als dierenartsassistent ben je voor klanten het eerste aanspreekpunt. Daarom is er in de cursus Dierenartsassistent veel aandacht voor de omgang met de eigenaars van dieren. Je leert welke tips je aan eigenaars van dieren kunt geven, bijvoorbeeld over voeding en verzorging. Ook omgaan met klachten en slecht nieuws brengen komt uitgebreid aan bod. Soms wordt een dier niet beter en dan hebben de eigenaars ook aandacht nodig. Wat nog meer? Je assisteert de dierenarts in de behandel- en operatiekamer. Je weegt dieren, houdt ze vast, dient medicijnen toe, bereidt operaties voor en steriliseert instrumenten. Na een operatie verzorg je het dier en hou je zijn gezondheid in de gaten. De opleiding Dierenartsassistent reikt je alle kennis en vaardigheden aan voor deze job met veel verantwoordelijkheid. Praktijkgerichte thuisstudie Werk je graag met dieren en wil je aan de slag in een dierenartspraktijk? Dan is deze praktijkgerichte opleiding een goede keuze. Zet de eerste stap naar een veelzijdige job. Kies voor de opleiding Dierenartsassistent. Het voordeel van een thuisstudie ten opzichte van een avondschool dierenartsassistent? Je kunt vandaag nog starten en je studeert waar en wanneer je wilt.

Categorie: Beroepsopleidingen|Dierenverzorging

Prijs:  299.00 EUR (maandelijks 25.00 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.