Cursus Zweeds (16.6€/ maand)

Cursus Zweeds

Cursus Zweeds studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Zweeds: details

Omschrijving: Zweeds leren is gemakkelijker dan je denkt. Start nu met de cursus Zweeds Van knäckebröd tot smörgåsbord: Zweeds is een Scandinavische taal, maar vertoont stiekem heel wat overeenkomsten met het Nederlands. Wil je snel een Zweeds leren? Dan is deze cursus een slimme keuze. Zweden is een mooi, erg bosrijk land met talloze meren. Het nodigt uit om dagenlange trektochten te maken. Zo?n verblijf in Zweden wordt nog interessanter als je de Zweedse taal spreekt. Zweeds is de meest gesproken Scandinavische taal en behoort samen met het Noors, Deens, IJslands, Duits, Engels en Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. Zweeds vertoont veel overeenkomsten met het Nederlands en is dus gemakkelijker te leren dan je denkt. Het meest kenmerkende aspect van de Zweedse taal is natuurlijk het prachtige,?zangerige? accent. De catalogus van Ikea kan zou zo een lied van Abba kunnen zijn. Met de cursus Zweeds en het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM krijg je snel het juiste gevoel voor de karakteristieke Zweedse taal. Grammatica Zweeds is een praktische cursus. Je leert wat je kunt zeggen in dagdagelijkse en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de taalcursus Zweeds groeit je woordenschat verrassend vlot. Je komt al snel verder dan?tack? (dankjewel),?halå? (hallo) en?adjö?(tot ziens). Vakantie of zakenreis? De cursus Zweeds is een goede keuze wanneer Zweden je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je via het werk veel met Zweden in contact komt, vormt deze cursus een prima basis. Start vandaag nog met Zweeds leren bij NHA.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.