Cursus Vietnamees (56.35€/ maand)

Cursus Vietnamees

Cursus Vietnamees studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Vietnamees: details

Omschrijving: Leer de taal van het mooie Vietnam: volg de cursus Vietnamees. Plan je een vakantie naar Vietnam? Of doe je zaken met het mooie land in Zuidoost-Azië? Dan is het handig dat je de taal spreekt. Met de cursus Vietnamees leer je de basisbeginselen van het Vietnamees. Na de Vietnamoorlog is het land grotendeels hersteld en draaien de handel en het toerisme weer op volle toeren. Wil je dit land met de eindeloze kustlijn bezoeken of heb je belangstelling voor het oorlogsverleden? Dan is de cursus Vietnamees een goede eerste stap. Chinese leenwoorden Vietnamees is de officiële taal van Vietnam. Het is de moedertaal van 87 procent van de bevolking en ongeveer twee miljoen Vietnamese emigranten. In de taal vind je veel leenwoorden uit het Chinees en oorspronkelijk werd het Vietnamees ook met Chinese karakters geschreven. Het huidige Vietnamese alfabet werd in de 17e eeuw ontwikkeld door Katholieke missionarissen. Vietnamees leren spreken De taalcursus Vietnamees begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid en je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Met veel oefenen bouw je al snel een uitgebreide woordenschat op. Begroeting In de taalcursus Vietnamees leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. In de cursus komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Nuttig als je bijvoorbeeld een bezoek aan Hanoi of Ho Chi Minhstad brengt. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar Vietnam? Met een cursus Vietnamees haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar dit land plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Vietnamees leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.