Cursus Tamil (56.35€/ maand)

Cursus Tamil

Cursus Tamil studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Tamil: details

Omschrijving: Ontdek een verrassende, klassieke taal: volg de cursus Tamil. Heb je belangstelling voor klassieke talen? Dan is de cursus Tamil een goede keuze. Je maakt ook kennis met prachtige literatuur. Tamil wordt gesproken in de Zuid-Indiase staat Tamil Nadu, Sri Lanka, Singapore en Maleisië. De taal behoort tot de Dravidische talen. Dat klinkt misschien exotisch, maar wereldwijd spreken maar liefst 77 miljoen mensen Tamil. Klassieke literatuur De taal Tamil is stabiel. De literatuur, die soms meer dan 2.500 jaar oud is, is nog steeds vlot te lezen voor de huidige gebruikers van de taal. In de taalcursus Tamil leer je eerst de basis van deze klassieke taal. Daarna leer je een aantal typische Tamil-woorden en -uitdrukkingen. Je beschikt al snel over basiskennis van het Tamil. In de taalcursus leer je bijvoorbeeld uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Tamil leren spreken De lessen leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. De slimme lesopbouw zorgt ervoor dat je al snel over een uitgebreide woordenschat beschikt. In de cursus vergaar je ook kennis over lokale gewoonten en gebruiken van de Tamils. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar een gebied waar Tamil de voertaal is? Met een cursus Tamil haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.