Cursus Spaans (16.6€/ maand)

Cursus Spaans

Cursus Spaans studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Spaans: details

Omschrijving: Spaans leren op een vlotte en leuke manier: volg de cursus Spaans Spaans is niet alleen de taal van Spanje. Ook in Zuid- en Midden-Amerika spreken de inwoners deze wereldtaal. Reden genoeg om Spaans te leren. Van de cursus Spaans heb je eindeloos veel plezier.’Una cerveza por favor’. Natuurlijk leer je in de cursus Spaans een pintje bestellen. Maar Spaans komt, naast je vakantie, ook in tal van andere situaties goed van pas. Bijvoorbeeld als je beroepsmatig met Spanjaarden te maken hebt. Daarnaast is het altijd goed om een extra taal te spreken. Het staat goed op je CV, ongeacht of je de taal hebt geleerd voor hobbymatige of beroepsmatige doeleinden. Spaans leren met het Easy Learning System Spaans lijkt misschien een moeilijk taal want het lijkt weinig op het Nederlands. Toch is Spaans leren gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je de taal snel onder de knie. Dit betekent een zeer praktijkgerichte aanpak, en niet alleen maar theorie en grammatica. Vergroot je spreek- en luistervaardigheid Spaans leren gaat het beste met een praktische cursus. Ingewikkelde grammatica? Die komt in onze cursus alleen aan bod als het echt nodig is. Je leert vooral wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Denk hierbij aan jezelf voorstellen, eten&drinken, de weg vragen, het weer en zulke zaken. Snelle stappen voorwaarts met de cursus Spaans Met de cursus Spaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na een paar lessen kun je meer dan alleen een pintje bestellen. Veel meer. Denk aan de weg vragen naar de Sagrada Familia in Barcelona of een gesprek voeren met Madrilenen over de geschiedenis van de hoofdstad. Kennis opfrissen Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Of spreek je de taal al een beetje, maar wil je je inhoudelijke kennis weer even opfrissen? Ongeacht wat je niveau is: een geschikte Spaans cursus is te vinden bij NHA. We bieden namelijk een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden aan. Tevens kun je kiezen voor de complete cursus Beginners + Gevorderden. Na de cursus Spaans hoef je in ieder geval nooit meer te zeggen:?No hablo español? (ik spreek geen Spaans). Spaans leren online Lekker thuis in de zon Spaans leren? Of neem je je cursus mee op vakantie en vergroot je je kennis op het strand of aan het zwembad? Met onze gedrukte cursus in combinatie met de digitale leeromgeving kun je eenvoudig waar je wilt en wanneer je wilt Spaans leren. Dus start vandaag nog! Nog niet zeker van je zaak? Probeer de gratis proefles of schrijf je in en probeer de taalcursus Spaans van NHA 15 dagen op proef.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.