Cursus Saudi (56.35€/ maand)

Cursus Saudi

Cursus Saudi studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Saudi: details

Omschrijving: Leer de taal van Saudi-Arabië: volg de cursus Saudi Hijazi is het meest gesproken dialect van het Arabische schiereiland. In de cursus Saudi maak je kennis met deze taal en leer je Saudi spreken en begrijpen. Het stedelijke Hijazi-dialect is het belangrijkste dialect van de Saudi-Arabische westkust (Jeddah) en de heilige steden Mekka en Medina. Hijazi wordt gebruikt voor commerciële en overheidsdoeleinden. Spreekvaardigheid In de taalcursus Saudi ligt de nadruk op het praktische gebruik van de taal. Na deze cursus kun je in Saudi-Arabië zowel privé als zakelijk goed communiceren. De taalcursus Saudi begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt: praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips, handige woordenlijsten Oefenen Door veel te oefenen bouw je een uitgebreide woordenschat op. In de cursus Saudi komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan Saudi-Arabië brengt. Begroeting In de taalcursus Saudi leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar Saudi-Arabië? Dan komt de cursus Saudi beslist van pas. Maar ook als je een zakenreis naar een van deze landen plant, bewijst de cursus haar nut.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.