Cursus Russisch (16.6€/ maand)

Cursus Russisch

Cursus Russisch studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Russisch: details

Omschrijving: Zin in een echte uitdaging? Volg dan de cursus Russisch Hoewel Russisch zeker geen eenvoudige taal is, is het toch prima onder de knie te krijgen. Met de luister- en spreekvaardigheden die je in de cursus Russisch opdoet, beschik je over een goede basis. Je begrijpt wat de Russen bedoelen en kunt jezelf in het Russisch uitdrukken. De Russische taal is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De handel met dit reusachtige land neemt aanzienlijke proporties aan. Handig om te weten: de meeste Russen spreken alleen Russisch. Daarom is het nog interessanter als je zelf de taal spreekt wanneer je Rusland bezoekt. Eenvoudig Russisch leren Met de kennis die je opdoet in de taalcursus Russisch kun je jezelf goed redden in Rusland. Dat geldt overigens ook buiten de landsgrenzen, want Europa en Azië tellen honderden miljoenen mensen die Russisch spreken. Toegegeven, de Russische taal lijkt moeilijk. Je herkent maar weinig woorden en het Cyrillische schrift is beslist even wennen. Toch leer je de taal snel met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. Alledaagse situaties In de cursus Russisch komen alle facetten van de Russische taal aan bod. De nadruk ligt op de praktijk. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot vlot je woordenschat. Je leert je te redden in tal van situaties. Borsjtsj bestellen in een restaurant, de weg vragen naar het Rode Plein of kaartjes bestellen voor het Bolsjojtheater vormen geen probleem meer. Vakantie of zakenreis? De cursus Russisch is een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld naar Moskou of Sint-Petersburg reist. Maar ook wanneer je beroepshalve in contact komt met Rusland en Russische bedrijven, is Russisch leren handig. Start vandaag nog met de cursus Russisch van NHA.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.