Cursus Pools (16.6€/ maand)

Cursus Pools

Cursus Pools studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Pools: details

Omschrijving: Wil je op een vlotte manier de Pools leren? Volg dan de cursus Pools Plan je een reis naar Polen? Werk je veel samen met Polen? Of wil je om een andere reden Pools leren? Met de cursus Pools heb je de taal snel onder de knie en kun je Pools begrijpen en spreken. In België wonen en werken veel mensen uit Polen. Vind je het fijn om met hen in contact te komen? Wil je de Poolse taal spreken en begrijpen? Dat is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Slavische taal Polen heeft altijd opengestaan voor culturele invloeden van buitenaf. Sommige Poolse woorden zijn van Duitse, Franse of Latijnse oorsprong en zullen je alvast bekend in de oren klinken. Pools is een Slavische taal, verwant aan het Tsjechisch en Slowaaks. Naast het voor ons bekende alfabet heeft het Pools een aantal specifieke tekens. Tijdens de cursus Pools maak je stap voor stap kennis met deze typische Poolse taalaspecten. Spreken en begrijpen Je oefent het gebruik van de naamvallen en leert de uitspraak en vervoeging van de werkwoorden. Je spreekvaardigheid verbetert snel en je woordenschat groeit ook aan. Voor je het weet, kun je al een gesprek voeren. Kennis opdoen Polen is een prachtig vakantieland dat met oude steden als Kraków en Gdansk veel te bieden heeft. Met de cursus Pools leg je gemakkelijk contact, vraag je probleemloos de weg en bestel je zonder aarzelen iets te eten. Start vandaag nog met Pools leren! Do widzenia! (Tot ziens!)

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.