Cursus Office (37.8€/ maand)

Cursus Office

Cursus Office studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Office: details

Omschrijving: Computercursus voor kantoorwerk? Start de praktische cursus Office Outlook, Word, Excel, PowerPoint? Wil je snel wegwijs gemaakt worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met deze cursus leer je op een vlotte manier alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket. Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerking, spreadsheets en presentaties. Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programma?s? De cursus Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken, zodat je zelf efficiënter en makkelijker overweg kunt met Office. Tijdwinst De mogelijkheden van Office zijn eindeloos. Na het afronden van de cursus merk je dat werken met de computer veel eenvoudiger gaat en boek je al snel een aanzienlijke tijdwinst. Zeven onderdelen In deze duidelijke en toegankelijke computercursus maak je stapsgewijs en in je eigen tempo kennis met de mogelijkheden van veelgebruikte Office-programma?s. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: Word (tekst); Publisher (opmaak); Excel (spreadsheets); Access (database); Powerpoint (presentaties); Outlook (e-mail beheer); OneNote (notitieprogramma). Goed op je cv Duizenden cursisten gingen je al voor en beleven dagelijks plezier aan de kennis die zij in deze cursus opdeden. Werkgevers hechten belang aan een degelijke en actuele kennis van Office. Een diploma of getuigschrift is dan ook beslist een troef bij je volgende sollicitatie. Vul nu je cv aan met de opleiding Office en vergroot je carrièrekansen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  189 EUR (maandelijks 37.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.