Cursus Marokkaans (16.6€/ maand)

Cursus Marokkaans

Cursus Marokkaans studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Marokkaans: details

Omschrijving: Een gesprek voeren met Marokkaanse buren of collega?s? Volg dan Marokkaans Heb je Marokkaanse vrienden of collega?s en wil je in hun eigen taal met ze kunnen praten? Met de cursus Marokkaans heb je de taal snel onder de knie. In Marokko spreekt men veel dialecten. In de cursus Marokkaans leer je het meest gangbare. De inwoners van grote steden als Casablanca, Meknes en Rabat spreken een gangbaar dialect en hiermee kun je vrijwel overal in Marokko met mensen spreken. Van rechts naar links In de taalcursus Marokkaans leer je eerst de beginselen van het Arabisch. Je raakt vertrouwd met het Arabisch alfabet en leert van rechts naar links lezen. In de cursus ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM kun je eenvoudig het Marokkaans leren. Cultuur In de cursus Marokkaans maak je kennis met de taal, maar ook met de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Deze extra kennis komt zeker van pas wanneer je in contact komt met de Marokkaanse bevolking. Vakantie of zakenreis? Heb je Marokkaanse buren, vrienden of collega?s? Heb je een reis gepland naar dit prachtige land met de vriendelijke bevolking? Of doe je zaken met Marokkaanse bedrijven? Contacten verlopen zoveel aangenamer als je de taal spreekt. Met de cursus Marokkaans leg je een prima basis om goed te communiceren in het Marokkaans. Start vandaag nog met Marokkaans leren bij NHA! We leveren tevens een stickervel met de Marokkaanse tekens bij deze taalcursus die zowel voor Qwerty als Azerty toetsenborden te gebruiken zijn. Op deze wijze is ook de typevaardigheid van het Marokkaans eenvoudiger te leren.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.