Cursus Maleis (56.35€/ maand)

Cursus Maleis

Cursus Maleis studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Maleis: details

Omschrijving: Benieuwd naar de taal van Maleisië, Singapore en Brunei? Volg dan de cursus Maleis. Spreek je Maleis? Dan kun je je plan trekken in Maleisië. Maar ook in Singapore, Brunei en Zuid-Thailand spreken mensen Maleis. Maak kennis met deze aan het Indonesisch verwante taal. Maleisië is een Islamitisch land in Zuidoost-Azië. Het land is de laatste jaren uitgegroeid tot een economische grootmacht in deze regio en lokt een groeiend aantal toeristen. Maleis leren De Maleise taal wordt gesproken in Maleisië, Singapore en Brunei en door een gedeelte van de Islamitische bevolking van Zuid-Thailand. Het verschil tussen Maleis en Indonesisch schuilt puur in de spelling: Maleis is ontwikkeld door de Britten en Indonesisch door de Nederlanders. In de taalcursus Maleis maak je (vanuit het Engels) kennis met de beginselen van deze taal. Je leert bijvoorbeeld uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Uitspraaktips De lessen Maleis leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat. In de cursus doe je ook kennis op over lokale gewoonten en gebruiken in Maleisië. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan de hoofdstad Kuala Lumpur bijvoorbeeld. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar een land waar Maleis wordt gesproken? Met een cursus Maleis haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar Maleisië plant, bewijst Maleis leren zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.