Cursus Koreaans (56.35€/ maand)

Cursus Koreaans

Cursus Koreaans studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Koreaans: details

Omschrijving: Leer de taal van Noord- en Zuid-Korea: volg de cursus Koreaans Het schiereiland Korea bestaat uit het communistische Noord-Korea en het kapitalistische Zuid-Korea. In beide landen is Koreaans de nationale taal. In totaal spreken wereldwijd zo’n 78 miljoen mensen Koreaans. In Zuid-Korea zijn veel grote multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. De Koreanen stellen het bijzonder op prijs wanneer je de moeite neemt om je in hun taal te verdiepen. Koreaans leren Het Koreaans heeft een eigen alfabet, het enige oorspronkelijke alfabet van het Verre Oosten. Je maakt kennis met het Koreaanse schrift. Het gebruik van de voor ons vreemde tekens is even wennen, maar het maakt de leerstof wel boeiend en uitdagend. Er komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan de hoofdsteden Pyongyang (Noord-Korea) of Seoul (Zuid-Korea). Woordenschat In de taalcursus Koreaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen naar de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. De speelse lesopbouw zorgt ervoor dat je woordenschat in hoog tempo uitbreidt. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je je omgeving versteld doen staan en die Koreaanse zakenpartner in z?n eigen taal aanspreken? Start vandaag nog met Koreaans leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.